Ilmoittautuminen Joutsenon Kullervon Jukola-joukkueisiin käynnissä

14.3.2024

Ilmoittaudu Lakia-Jukolaan juoksijaksi tai huoltajaksi

Vuoden 2024 Jukolan ja Venlojen viestit juostaan 15.-16.6.2024 Kauhavalla. Jos haluat juosta Kullervon joukkueissa, niin ilmoittaudu oheisella lomakkeella 30.4 mennessä. Joukkueita on ilmoitettu molempiin viesteihin 2 kpl, mutta jos juoksijoita on enemmän, niin ilmoitetaan lisää joukkueita.
Jukolaan on mahdollista päästä bussikuljetuksella, joka järjestetään yhdessä SK Vuoksen kanssa. Matka on sen verran pitkä, että reissuun lähdetään perjantaina. Yötä ollaan Alavudella Sepänniemen lomakylässä. Majoitukseen kuuluu aamu- ja iltapala sekä lakanat. Hinta on 55 €. Jokainen maksaa majoituksen itse. Bussikuljetuksen seuran tukema hinta on 20 €. Lauantaina aamulla matka jatkuu. Lomakylästä on matkaa Kauhavalle kilpailukeskukseen noin tunti. Paluu Joutsenoon on sunnuntain Jukolan viestin jälkeen. Ilmoita osallistutko viestin lisäksi kuljetukseen. Huoltajat ym. voivat varata myös pelkän kuljetuksen ja majoituksen. Paikkoja on rajoitutesti ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Lisätietoja: Mikko Rautio, 0505432327, mikko.rautio(at)rokki.net

Ilmoittautumislomake 

Ilmoittautumislomakkeesta puuttui aluksi nimitieto, joten 7 ensimmäistä ilmoittautunutta on tuntemattomia. Tarkista alla olevasta linkistä, että ilmoittautumisesi on ok. Korjaa tieto ilmoittautumalla uudelleen.
Ilmoittautumiset päivitetään, kun muutoksia ilmoittautumisiin tulee.