Liity meidän seuraan

Joutsenon Kullervon jäseneksi voi liittyä ilmoittamalla henkilötiedot seuran sihteerille, Tiina Pelliselle (tiinak.pellinen@gmail.com). Jäseneksi voi liittyä samassa taloudessa asuva perhe tai yksittäiset henkilöt. Perhejäseneksi liittyminen on edullisempaa, sillä koko perhe selviää yhdellä perhejäsenmaksulla.

Ilmoita nimi, osoite ja syntymävuosi, myös kaikista perheen jäsenistä sähköpostilla: info@joutsenonkullervo.fi

Annettuja henkilötietoja käytetään ainoastaan seurarekisterin ylläpitoon eikä tietoja jaeta muille. Jäsenen erotessa seurasta, jäsentiedot poistetaan rekisteristä.

Jäsenmaksut ovat seuraavat:
Aikuiset:  20 euroa
Nuoret alle 16 vuotta:  10 euroa
Perhe: 30 euroa

Jäsenmaksut peritään seuran toimesta vuosittain lähetettävällä jäsenkirjeellä, joka sisältää myös jäsenmaksupankkisiirron.

Muista: Jos jossain lajissa edustat Joutsenon Kullervoa, niin sinun on oltava myös seuran jäsen.