Joutsenon Kullervolle menestystä Vantaan SM-maratonilta 14.10.2023

18.10.2023

Joutsenon Kullervon juoksijat menestyivät hyvin aikuisurheilijoiden SM-maratonilla 14.10. Vantaalla. Olosuhteet olivat haastavat vesisateen ja kovan tuulen johdosta.

Riitta Ristikangas juoksi ylivoimaiseen Suomen mestaruuteen sarjassa N65. Riitta oli 35 kilometriin saakka kiinni Suomen ennätyksessä, mutta sade, tuuli ja kylmettyminen hidastivat lopussa vauhtia. Maaliin hän saapui ajassa 3.32.01, mikä on kautta aikojen toiseksi paras aika Suomessa hänen ikäluokassaan.

Kari Kinnunen juoksi mestariksi sarjassa M55 ajalla 2.53.13. Tämä oli Karille kolmas Suomen mestaruus putkeen.

Anni Tonder saavutti ensimmäisen henkilökohtaisen SM-mitalin. Hän juoksi SM-hopealle sarjassa N35 ajalla 3.22.14. Anni paransi ennätystään yli kolmella minuutilla.