Joutsenon Kullervon viisikolle menestystä SM-puolimaratonilla 27.05.

29.5.2023

Joutsenon Kullervon viisikko menestyi erinomaisesti aikuisurheilijoiden SM-puolimaratonilla 27.05. Helsingin Pukinmäessä. Jokainen palasi kotiin mitali kaulassa. Ohessa pientä kisaraporttia:

Juha Lifländer järjesti suurimman yllätyksen voittamalla M50-sarjan Suomen mestaruuden ajalla 1.22.37. Jussille ensimmäinen henkilökohtainen Suomen mestaruus .

Riitta Ristikangas nappasi mestaruuden sarjassa N65 ajalla 1.42.02. Riitalla on jo useampi Suomen mestaruus, joten jatkumoa hänen loistavalle juoksu-uralle .

Martti Valkeapää sijoittui toiseksi sarjassa M70 ajalla 1.38.22 vajaan minuutin voittajalle hävinneenä. Marttia jäi kaivelemaan tappio, koska hän ei tiennyt tilanteesta ja voimia jäi paljon varastoon. Loistava juoksu kuitenkin tältä kestävyysihmeeltä .

Kari Kinnunen nappasi SM-pronssia sarjassa M55 ajalla 1.22.29. Nyt Karilla on neljän vuoden mitaliputki tältä matkalta .

Jani Kiuru joutui tyytymään jälleen ikävimpään sijoitukseen ja saapui neljäntenä maaliin sarjassa M45 ajalla 1.20.37. Loistava veto kuitenkin Janilta, koska hän rymyää kuitenkin mieluummin metsässä rasteja etsimässä .

Joukkuekilpailussa Kullervon trio Kiuru, Lifländer ja Kinnunen nappasi M45-sarjan Suomen mestaruuden, joten kaikki palasivat kotiin vähintään yksi mitali kaulassa .